Gå til indhold

GRATIS FORSENDELSE på alle ordrer 📦

Forsyningspolitik

Behandlingstid for din ordre

Alle ordrer behandles inden for 3-5 arbejdsdage, afhængigt af efterspørgslen efter de(t) bestilte produkt(er). Bemærk venligst, at der ikke er forsendelse i weekender og på helligdage.

Desuden kan forsendelsen blive forsinket med et par dage ved store ordremængder. Hvis der opstår forsinkelser, informerer vi dig dog via e-mail. Du bedes give os tilstrækkelig tid til at opfylde vores forpligtelser i denne sag.


Leveringstid for din ordre

Leveringstiden er mindst 5-20 arbejdsdage (eksklusive weekender og helligdage). Forsinkelser må også forventes på grund af den pandemi, som vi til tider stadig har at gøre med den dag i dag. Vi respekterer og følger de nye protokoller og procedurer for kurerfirmaer og lufthavnstold. Nogle gange kan der dog forekomme forsinkelser, især i feriesæsonen, hvilket er forventeligt på grund af den store kundeefterspørgsel efter ordrer.

Leveringstid: 5 - 20 arbejdsdage


Bekræftelse, track & trace

Afsenderen sender en bekræftelse af forsendelsen sammen med sporingsnummeret/sporingsnumrene pr. e-mail, så snart ordren er blevet behandlet i systemet.


Returneringsomkostninger

Alle varer, der returneres til vores lager, er kundens ansvar. Bemærk venligst, at du først skal anmode om en returseddel fra kundeservice Kundeservice@ivy-kobenhavn.com, før du returnerer varerne til videre behandling. Ellers vil virksomheden ikke være ansvarlig i tilfælde af tab eller beskadigelse under returneringen.
t